DIY: Letter van bloemen

Retromantisch retro romantic fashion blog floral letter DIY radio vintage ikea bamboo

Regen, storm, nog meer regen.. Zondag zat ik heerlijk binnen en maakte ik met vriendinnetje Manou vrolijke letters vol bloemen. Erg makkelijk, met een schattig resultaat!

Benodigdheden

Neppe bloemen (niet te groot!) – Kartonnen letters – Mesje – Schaar

Retromantisch retro romantic fashion blog floral letter DIY

Bijna viel het plan in duigen.. Toen we bij de Xenos letters wilden kopen bleek er geen ‘R’ (voor mij) en geen ‘M’ (voor Manou) meer beschikbaar te zijn. Gelukkig lieten we het er niet zomaar bij zitten en draaiden we een ‘W’ om – om als ‘M’ door te gaan – en nam ik een ‘P’ en ‘Y’ mee, om aan elkaar te plakken tot een ‘R’. Problem solved!


Retromantisch retro romantic fashion blog floral letter DIY scissors gold

We kozen voor bloemen in vrolijke kleuren, maar kwamen er eenmaal thuis al snel achter dat sommige bloemen een tíkkeltje te groot waren. De letters waren niet duidelijk herkenbaar meer. De oplossing? Ze kapot trekken en met een ijzerdraadje weer samenbinden tot een kleinere bloem. 😉 Om de bloemen vast te zetten in het karton sneden we een klein gaatje, waar we het uiteinde van de bloem instaken. Blijft prima zitten!


Schattige letters met bloemen

Cute right? Met een lintje zou je ze ook aan de muur kunnen hangen. Leuk voor je slaapkamerdeur of boven het bed! De mijne staat nu op de boekenkast.


Retromantisch retro romantic fashion blog floral letter DIY roses R M

Retromantisch retro romantic fashion blog floral letter DIY radio vintage ikea bamboo

Wat vind jij van het resultaat & ga jij het ook proberen?

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *