DIY: Floral t-shirt embroidery

Door de coronacrisis besteed ik meer tijd thuis. Niet altijd even leuk, maar een voordeel ervan is dat ik meer rust voel om creatief bezig te zijn. Zo bekleedde ik laatst mijn retro lp-kistje opnieuw en maakten mijn vriend en ik een kaptafel van een oud bureau. Ook ben ik weer aan het borduren geslagen! Het eerste projectje: een t-shirt borduursel.

Uren borduren

Ik kocht een simpel wit t-shirt en tekende een bloemenpatroon op papier. Ik selecteerde borduurgaren, kraaltjes en pailletjes. Waar moest wat? Ik kleurde het papier in, zoals ik de verdeling voor me zag en trok het patroon over op de stof. Daarna begon het feest! Ik borduurde op de bank, op het balkon en zelfs even in bed.

Het resultaat

Het resultaat is een vrolijke top met bloemetjes precies op de borst. Mijn moeder moest daar vreselijk om lachen, maar zelf vind ik het juist heel tof. 😉 De pailletjes glitteren prachtig in de zon, dus een mooie eyecatcher voor het voorjaar!

Delen:

2 Reacties

  1. 18/05/20 / 09:58

    Wat een ontzettend leuk idee! De kleuren die je hebt uitgekozen zijn ook echt super mooi, het lijkt me leuk om te leren borduren en meteen alles the diy-en 😉
    Liefs!

  2. Eveline
    03/01/21 / 17:03

    Wat een werk, maar zeker erg mooi <3<3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *