DIY: Pearl beaded smartphone bag

Terwijl ik druk bezig was met dit smartphone-tasje van parelkralen kwam ik tot de conclusie dat eentje kopen veel goedkoper was geweest. En minder tijdrovend, natuurlijk. 🙂 Gelukkig maakte dat inzicht het project niet minder leuk.

Wat je nodig hebt

Om dit tasje te maken gebruikte ik: – Een schaar – Sterk nylon draad – Parel kralen (een heleboel!) – Mijn smartphone voor de afmetingen

Het duurde even voordat ik de efficiëntste manier vond om de kralen in de diamanten vorm te rijgen. Toen ik het eenmaal ontdekte voelde ik me een heuse wiskundige. 😉 Het proces is lastig in woorden uit te leggen, maar je kunt het zien in mijn Instagramvideo.

Ik had geluk, de kralen sloten perfect aan op de breedte van mijn telefoon! Het enige probleem was dat de kralen nogal snel opraakten toen ik aan het hengsel begon… Omdat de winkels momenteel gesloten zijn, besloot ik gewoon te accepteren dat de schouderriem wat korter werd.

The result

Gelukkig kan ik hem nog steeds cross-body dragen. Het tasje voelt wat fragiel, ondanks dat ik een stevige draad heb gebruikt en ervoor heb gezorgd dat elke kraal stevig vastzit. Ik denk niet dat hij geschikt is voor festivals of clubs. Maar gezien de enige feestjes die we bij kunnen wonen thuis zijn – in verband met corona – zit het denk ik wel goed. 😉

Delen:

1 Reactie

  1. Mariska
    11/01/21 / 23:56

    Wat mooi! Ik zou willen dat ik hier het geduld voor had…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *