‘Walk-in’ closet DIYs

Van werkkamer naar kledinghok. Samen met mijn vriend toverde ik dit kamertje om tot deze ‘walk-in’ closet, compleet met zelfgemaakte kaptafel!

Zelfgemaakte kaptafel van een oud bureau

Dit houten tafeltje had ik al bijna 10 jaar. Nu we een enorme eettafel hebben – waar ik heerlijk aan kan knutselen – gebruik ik hem nooit meer. En stond hij eigenlijk vooral in de weg in het kleine kamertje. Zo ontstond het ideetje hem om te toveren tot kaptafel. Ik ging een weekend weg en mijn vriend was zo lief toen in de weer te gaan met een zaag!

Likje roze verf

De afgebladderde witte krijtverf kon echt niet meer, dus het was tijd voor een likje (uiteraard roze) verf. Mijn spiegel was al roze, maar had een ander tintje. Ook deze kreeg dus een nieuw laagje!

Van zilver naar goud

Het is niet voor het eerst dat ik zilveren dingen goud kleur. Ook deze lamp moest eraan geloven. Het behangetje op deze wand is nieuw en past – niet geheel toevallig – mooi bij de roze verf.

Het resultaat

Ik ben zo blij met het resultaat! De onderdelen passen mooi bij elkaar en de kamer heeft eindelijk een duidelijke bestemming. Ook heb ik nu heerlijk wat ruimte voor mijn oorbellenrekje, parfums, vintage sieradendoosje, poederdoosje, …, …! Nu alleen nog beslissen welke dingetjes ik ga etaleren. 😉

Delen:

2 Reacties

  • ROWAN
   Auteur
   31/03/20 / 21:09

   Hi Troy, ook met dat gedeelte van de kamer ben ik blij. 🙂 Bedankt voor het compliment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *