New in: Outfit van Vanilia

Retromantisch retro romantic fashion blog - Vanilia collectie romantisch SS15 Amersfoort

Shoppen in Amersfoort vind ik altijd heerlijk! Afgelopen weekend maakte ik daar outfit foto’s van mijn nieuwe playsuit, maar natuurlijk ging ik er ook even heerlijk winkelen. Toen ik de Vanilia binnenliep was ik één en al ‘oeeh‘s en ‘aaaaah‘s.

Vrijwel een hele hoek van de collectie was me op het lijf geschreven! Retro kraagjes, getailleerde rokken, zacht roze, oranje en bruintinten… En als klap op de vuurpijl gepresenteerd in een prachtige ruimte met koperen kledingrekken, knusse gloeilampjes en houten balken.. Ik was verkocht!

Retromantisch retro romantic fashion blog - Vanilia collectie romantisch SS15 Amersfoort top kraagje collar zalm roze outfit

Retromantisch retro romantic fashion blog - Vanilia collectie romantisch SS15 Amersfoort skirt top kraagje collar rokje roze outfit

Na lang twijfelen (lees: na 2 minuten) ging het setje dat ik hierboven draag met me mee. Dat mijn rekening ietwat geplunderd was kon mijn pret niet drukken: wat vind ik dit fijne items!

Wat vind jij van het rokje en topje dat ik bij Vanilia heb gekocht?

Delen:

18 Reacties

 1. 13/05/15 / 06:59

  Wow, die winkel ziet er echt goed uit! Ik vind je setje ook heel leuk! Prachtige kleuren!

 2. 13/05/15 / 09:01

  Je outfit en stijl is zo geweldig! De rok heeft Willemijn en Martine ook van LiveLifeGorgeous, haha! Ik moet ook gauw eens kijken bij Vanilia. Ik dacht dat hij alleen in Groningen zat!
  liefs

 3. 13/05/15 / 09:26

  Wauw, wat een mooie dingen hebben ze daar! Daar zou ik ook heel blij worden haha

 4. 13/05/15 / 09:53

  Prachtige foto’s! De Vanilia winkel is Amersfoort is ook echt heel mooi!

 5. 14/05/15 / 12:33

  Wat een leuke items! Kan het wel begrijpen dat je die heb meegenomen 😉

  xxx

 6. 15/05/15 / 09:56

  Het is inderdaad echt Rowan. Wat ziet de winkel er prachtig uit. Je hebt hele mooie aankopen gedaan!

 7. 15/05/15 / 11:02

  Staat je heel erg leuk! En wat ziet het er tof uit van binnen, ik ben eigenlijk nog nooit naar een van hun stores geweest maar ik zie bij LiveLifeGorgeous het merk ook vaak voorbij komen, wat er heel erg leuk uit ziet!

 8. 15/05/15 / 12:38

  Haha, ik zie helemaal voor me hoe deze shopsessie verliep. ;P Maar indd: zo helemaal jij! Ziet er supermooi uit! Heel mooi ook, de items die je “uiteindelijk” hebt gekozen. ^^ <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *