Outfit: Retro fringe loafers

De zomer is officieel begonnen! Helaas geen vakantie naar het buitenland, maar een paar weken geleden ben ik op fietsvakantie geweest in Nederland (bekijk de video!) en het was prachtig. Nu is mijn vakantie voorbij en besteed ik mijn vrije dagen met rolschaatsen (en vallen), extra aandacht besteden aan de plantjes op het balkon en lezen in het park.

Currently reading

Ik ben geobserdeerd met het boek ‘Het geheime bondgenootschap’ van Philip Pullman. Het is het tweede boek van zijn laatste trilogie en ik kan hem maar niet neerleggen. De cover van het boek is trouwens zo mooi, dat ik hem er zelfs bijpakte bij het maken van deze foto’s. 😉

Wat ik droeg

Loafers – D. Lepori | Ruitjesbroek – vintage | Gevlochten riem – thrifted | Top met ruches – Primark | Bloemenhaarband – Claire’s

Nieuwe retro loafers

Ik heb wat foto’s van mijn nieuwe schoenen toegevoegd, omdat ik er helemaal weg van ben. Ze zijn van D. Lepori, een familiebedrijf in Italië. Het is zo moeilijk om loafers te vinden met zo’n fringe, dus ik was heel blij toen ik dit paar tegenkwam. De donkerbruine kleur past mooi bij bijna al mijn outfits, dus ik verwacht dat ik ze heel veel ga dragen!

Delen:

3 Reacties

 1. 23/06/20 / 14:38

  Love the Loafers!! Wat een schatjes zijn het, ik snap wel dat je er erg blij mee bent. Dat boek ziet er trouwens ook heel erg leuk uit, ik ga binnenkort beginnen aan de Golden Compass van die schrijver en ben zo benieuwd!
  Liefs, Eva

 2. Lianne
  23/06/20 / 18:58

  Wat een prachtige schoenen! Ik vind je ruitjesbroek ook heel tof.

 3. Annelies
  28/06/20 / 11:59

  Zo’n mooi plekje met die rozen! Ik zoek ook nog van die schoenen met zo’n fringe, erg gaaf deze. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *