Wishlist: Olivia Burton horloge

Retromantisch retro romantic fashion blog Olivia Burton watches vintage floral horloges romantisch

Nog een paar weken en dan ben ik jarig. Omdat ik nooit weet wat ik moet vragen begon ik alvast een beetje rond te kijken naar mooie cadeaus. Halverwege stuitte ik op het Britse horlogemerk Olivia Burton. En ooooh, wat vind ik die horloges mooi!

Op vintage geïnspireerde horloges

De geniale dames achter dit merk zijn Lesa Bennett en Jemma Fennings. Zij begonnen het merk doordat ze geen horloges konden vinden die aansloot bij hun stijl. Sindsdien ontwerpen zij uurwerkjes met een heerlijke vintage uitstraling, die vaak voorzien zijn van bloemenmotieven en romantische kleuren. Denk aan thema’s als ‘Enchanted garden’, ‘Wonderland’ en ‘English rose’. Om bij weg te zwijmelen!

Mijn favoriete Olivia Burton horloges

Hieronder verzamelde ik mijn favoriete horloges uit het huidige aanbod. De horloges met het rode en zachtroze bandje en bloemenmotief op de wijzerplaat vind ik het allermooist. Ook vond ik een paar prachtige horloges op hun Instagram account, die helaas niet meer verkrijgbaar zijn. Zodra er een super-super-favoriet is gaat deze direct op mijn verlanglijstje – lees je mee, boyfriend? ­čśë


Retromantisch retro romantic fashion blog Olivia Burton watches vintage floral horloges romantisch bloemen roses

Wat vind jij van deze horloges?

Delen:

5 Reacties

  1. 12/01/16 / 15:21

    Wat een mooie horloges! De kleuren en printjes zijn echt iets voor jou! Ik ben ook jarig over een paar weekjes, en dan krijg ik een Daniel Wellington horloge van mijn ouders, aahh. <3 Ik ben de laatste tijd echt fan van horloges.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *