Interieur inspiratie: Nude muren!

Vanuit een zacht fortje op de bank keek ik zondagavond vt wonen. Ik was flink ziek vorige week en alles wat ik deed was slapen en af en toe een glas water halen op mijn trouwe konijnenpantoffels. Zondag begon ik een beetje op te knappen en ik was zo blij dat ik deze aflevering van dat leuke woonprogramma had gezien: de herinrichting van de woonkamer vond ik zo mooi geworden!

Het resultaat

Retromantisch retro blog - Interior inspiration nude copper kroonluchter chandelier interieur koper romantisch vt wonenFoto’s via VT Wonen

Vooral de kleurtjes op de muur (die ‘vla’ en ‘aanbeveling’ heten, ik lag dubbel), vind ik zo mooi in combinatie met de koperen elementen, de houten vloer en het frisse wit! Ik kon niet stoppen tegen mijn vriend te zeggen hoe graag ik alles wilde en misschien, heel misschien.. gaan wij nu ook zo’n nude kleurtje op de muur smeren!

Retromantisch retro blog - Interior inspiration nude copper chandelier kroonluchter interieur koper romantisch vt wonen lamp

Retromantisch retro blog - Interior inspiration nude copper interieur koper romantisch vt wonen tipi vintageFoto’s via VT Wonen

Wat vind jij van deze ruimte? Als je de aflevering wilt terugzien kan dat hier op vt wonen.

Wat vind jij van deze ruimte?

13 Reacties

 1. 03/02/15 / 08:50

  Oh, wauw! Inderdaad heel mooi deze inrichting! Ik vind die kleurtjes ook heel erg bij jou passen (ook als je de lay-out van je blog bekijkt ;-)) Wat vervelend dat je ziek was? Ben je ondertussen weer wat beter?

 2. 03/02/15 / 09:11

  Wauw, prachtige interieur! Maar ook het plafond vind ik echt geweldig haha.

  Liefs,
  Pauline

 3. 03/02/15 / 10:04

  Hopelijk ben je inmiddels weer helemaal opgeknapt! Ik kijk ook graag naar VT wonen en ik was verrast door het resultaat. De kleuren ‘vla’ en ‘aanbeveling’ vond ik trouwens ook hilarisch.

 4. 03/02/15 / 14:45

  wat een mooie inspiratie foto’s. Zelf vind ik het ook mooi om 1 wand of meerdere in een subtiele kleur te hebben. Witte muren is ook heel Nederlands. In Amerkiaanse en Engelse series zie je dat geen enkele woning een witte muur heeft.

 5. 04/02/15 / 09:34

  Ziet er tof uit! Maar ik zou zelf toch voor wit/grijs/zwart gaan denk ik, haha 😉

  xx

 6. 08/02/15 / 11:21

  Mooie inrichting maar niet echt naar mijn smaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *