New in: Sixties stoeltje

Retromantisch retro romantic fashion blog chair stoel jaren 60 sixties Dille en Kamille kussen pillow Zilverblauw shoot interior vintage

Best boyfriend ever. Toen ik thuiskwam van een weekendje bij een vriendin in Leeuwarden stond er opeens een nieuwe stoel met een grote strik eromheen in de woonkamer. Ook kreeg ik een fotografieboek door Anki van Zilverblauw. Superlief!


Retromantisch retro romantic fashion blog vintage chair stoel jaren 60 sixties Dille en Kamille kussen pillow Zilverblauw shoot interior

We hadden het vintage stoeltje een paar weken eerder gezien bij een schattig zaakje in Hilversum. Ik hintte al wel een beetje dat ik hem érg leuk vond, maar dat mijn vriend hem zomaar voor me mee zou brengen had ik nooit verwacht! Een kussentje van Dille & Kamille erop en hij hoorde gelijk helemaal thuis in ons interieur.

Het fotografie boek ‘Shoot’ is ook echt superleuk! Heerlijk om in te bladeren en inspiratie uit op te doen.

Retromantisch retro romantic fashion blog vintage chair stoel jaren 60 sixties Dille en Kamille kussen pillow Zilverblauw shoot interior Ikea

Wat vind jij van het stoeltje en het fotografieboek?

Delen:

6 Reacties

 1. 23/12/15 / 10:35

  Ik heb het boek ook. Ik vind het heel handig als startende fotograaf. Ik weet niet zoveel van alle poespas en het boek legt het heel simpel uit. Daarnaast zijn de plaatjes natuurlijk ook prachtig.
  Je stoel vind ik ook heel gaaf. Staat prachtig bij de box.

 2. 23/12/15 / 11:42

  Die stoel doet mij denken aan de stoel die bij mij oma in huis stond haha, erg leuke stoel !. Ik ben best benieuwd naar het boek!

 3. 27/12/15 / 19:26

  Super gaaf! 🙂 Volgens mij zag ik jou laatst op televisie, echt zo leuk!

  Alvast een fijn 2016
  xx

 4. 20/01/18 / 14:52

  Ik heb Dit stoeltje in het oranje en zou heel graag een tweede willen jebben masr met deze leuningen onvindbaar… dus als je hem kwijt wil. .. ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *